Out & About: Valentijnsdag

De leukste to-do's

Lees ook

Nog niks gepland voor Valentijnsdag, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's.

Liefde en lust bij House of Valentine by Buddha to Buddha

Sieradenmerk Buddha to Buddha opent een pop-up café in hartje Amsterdam. De pop-up is verdeeld in vier verschillende zones. Op deze manier leer je de persoon die je meeneemt naar deze liefdevolle plek fysiek en mentaal beter kennen. Er is onder andere een speciaal kaartspel om de tocht naar liefde nog spannender te maken. Een nieuwe vlam of een oude liefde, House of Valentine is voor iedereen. Aan het eind van deze romantische dag ga je met een cadeau op zak naar huis. Dit is weer eens wat anders dan die standaard bioscoop-date. En het allerleukste: je kunt een date winnen met Dave Roelvink. Buddha to Buddha speelt matchmaker en op 14 februari ontmoet hij twee blind dates. Via deze link kun je meedoen.

Loop spontaan naar binnen of wees zeker van je plekje en reserveer hier.

Waar: Haarlemmerdijk 180, Amsterdam
Wanneer: 7 t/m 14 februari 16.00 – 22.00

Treat yourself bij Chez l'Elite

Cosmetica, city-spabehandelingen, parfums, je vindt ze in deze beauty experience boutique aan de Amsterdamse Van Baerlestraat. Dé perfecte plek voor een Valentijnscadeau. Voor iemand anders of jezelf. Het interieur is geïnspireerd op dat van het voormalige Franse hof. Luxe is key hier. Geniet van een heerlijke behandeling of nip als een ware Marie Antoinette aan een glas champagne aan de fragrance bar terwijl je aankopen worden verpakt. Hier vind je meer info.

Waar: Van Baerlestraat 12, Amsterdam
Wanneer: dagelijks

Poëzie, flirterige one-liners en heerlijke gerechten bij Sjansz.

Restaurant Jansz wordt voor een dag Sjansz. Vier de liefde bij Sjansz. en geniet van een romantisch diner met uitzicht op de Keizersgracht en Reestraat. De Man met de Pen komt langs en schuift bij je aan tafel om een persoonlijk gedicht voor jou en je Valentijn te schrijven. Sjansz. serveert klassieke gerechten met een moderne touch. Denk aan orecchiette pasta met truffel of groentesalade met geitenkaas. Meer info vind je hier.

Waar: Reestraat 8, Amsterdam
Wanneer: 14 februari 18.00 – 22.00

Lekker makkelijk: laat een romantisch diner bezorgen op Valentijnsdag

Deliveroo en Charly Cares bezorgen je in Amsterdam een romantisch diner én oppas op Valentijnsdag. Met die kleine heb je het al druk genoeg. Luiers verschonen, flesjes geven, noem het maar op. Jonge ouders genieten van een heerlijk diner en hoeven even niet aan praktische gezinszaken te denken. Gewoon even lekker genieten van het eten en elkaar en ondertussen is er een oppas voor je kindje. Het diner bestaat uit onze favorite dish: sushi! Wat wil je nog meer?

Waar: Het romantische Valentijnsdiner inclusief oppas is tussen 17:00 en 19:00 uur te bestellen via de Deliveroo app bij Tomo Sushi in Amsterdam.
Wanneer: 14 februari 17.00 – 19.00

Bezoek de flirthallen in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag

De Foodhallen pakt flink uit op de dag van de liefde. De foodwalhalla transformeert op Valentijnsdag in de Flirthallen. Alles staat in het teken van liefde en daarom kan je hier zelfs trouwen voor een dag. Gewoon, om alvast te kijken of jullie het wat vinden. Bevalt het? Dan weet je dat je ready bent om in het huwelijksbootje te stappen. Get ready to fall in love!

Waar: Foodhallen Amsterdam, Rotterdam en Den Haag
Wanneer: 14 februari

Een romantische avond met een Italiaanse touch

Bij Osteria Vicini geniet je op Valentijnsdag van een pizza in de vorm van een hart. Deel deze romantisch met je valentijn of eet hem lekker helemaal zelf op. Deze avond zal helemaal in het tegen van de liefde staan en hoe vier je dat beter dan met je favoriete maaltijd; een pizza. Liefde gaat natuurlijk door de maag! Je kunt hier reserveren.

Waar: Kortekade 63A, Rotterdam
Wanneer: 14 februari

Vier de liefde in a royal way

Hoe fancy is dit: geniet van een romantische nacht bij Hotel Des Indes. In dit koningklijke hotel geniet je van een drie- of viergangen menu wat speciaal voor Valentijnsdag is samengesteld. Wanneer je heerlijk van het eten hebt genoten kan je door gaan met genieten in een koninklijk bed, samen met jouw prins. Boek hier je kamer.

Waar: Lange Voorhout 54-56, Den Haag
Wanneer: 14 februari

Een Japanse Valentijnsdag bij Izakaya

Bij Izakaya geniet je van de Japanse keuken door middel van een speciaal samengesteld 7-gangen menu. In deze Japanse pub ontbreekt het aan niks en kan je samen met je lover volop genieten. Neem daarbij een heerlijke cocktail die speciaal door een van de elegante barmannen geshaked is. Begint je hartje al sneller te kloppen? Reserveer dan via [email protected] of 020-3053090.

Waar: Albert Cuypstraat 2-6, Amsterdam
Wanneer: 14 februari

Voor de zoetekauwen: Valentine afternoon tea & chocolate explosion bij The Duchess

Ga je dit keer voor een zoete Valentijnsdag? Dan moet je zeker bij The Duchess zijn. Bij deze adelijke hotspot wordt een Valentine afternoon tea geserveerd. Denk aan zilveren etagères met allemaal verschillende hartige en zoete hapjes. En dat is nog niet alles, op 14 februari bestel je de populaire Chocolate Explosion, oftewel, een roze feetsje op je bord. Dat klinkt als muziek in de oren! Want: everyone loves chocolate. Reserveer je plek via [email protected] of 020-8113322.

Waar: Spuistraat 172, Amsterdam
Wanneer: 10 t/m 16 februari

Drink een pink milkshake en geniet van een Valentine burger bij The Butcher

In de informele setting bij The Butcher en The Butcher Social Club heb je geen last van romantische poespas en hoef je alleen maar te genieten van heel lekker eten. It's as simple as that. Een burger en een milkshake: zo makkelijk kan het vieren van de liefde zijn. Dit heerlijke broodje bestaat uit salade, tomaat, krokante kip en uiencompote. Iets voor jou? Ga voor meer informatie naar deze link.

Waar: Amsterdam, bekijk hier alle locaties.
Wanneer: 11 t/m 16 februari

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook