Zien: Anna Nooshin als look-alike van Meghan Markle

Wow!

Anna Nooshin, is that you!? De business babe was gisteren op het station van Utrecht Centraal om The James Bond Experience te openen. En daar deed ze ons denken aan een wel heel bekend persoon.

Nieuwe James Bond-film

Gekleed in een mooie zwarte, klassieke jurk, chique pumps en haar lokken mooi gekruld, was het aan Anna en Levi van Kempen de eer om de pop-up store te openen. De pop-up store is een voorproefje van de nieuwe film James Bond: No Time to Die, en hier kunnen fans zich dan ook heel even in de wereld van James Bond wanen.

Zo kun je je hier bewijzen dat je een echte agent zou kunnen zijn. Wanneer je hierin slaagt, ontvang je een video. Deze kan vervolgens weer gedeeld worden op social media.

Lees ook: Anna Nooshin openhartig over influencer-wereld

Meghan Markle

Anna testte de experience gisteren al voor je uit en dat deed ze in een outfit waar ze wel heel erg op Meghan Markle lijkt. Nu hebben de twee sowieso al hetzelfde postuur en lijkt ook hun hairdo behoorlijk op elkaar, maar leek de presentatrice zich gisteren ook qua outfit te hebben laten inspireren door de hertogin.

Bekijk de beelden hieronder en beoordeel zelf.

Bron: Entertainment Business | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws