Janice Blok had twijfels over relatie met Donny Roelvink

Hmm...

Lees ook

Janice Blok en Donny Roelvink zijn sinds september vorig jaar een stelletje. De twee zijn supergelukkig met elkaar, maar Janice vertelt dat hun relatie niet altijd vanzelfsprekend was.

Leeftijdsverschil

Janice vertelt aan RTL Boulevard dat ze aan het begin erg twijfelde, en dat had vooral te maken met het grote leeftijdsverschil. Op het moment dat de twee elkaar leerden kennen was Janice namelijk 28 en Donny 'nog maar' 21.

Donny zelf had hier echter totaal geen problemen mee. "Oke, laat het mij maar weten als je niet meer twijfelt", zei hij destijds tegen Janice. Na een tijdje heeft Donny haar ouders ontmoet en vanaf dat moment waren de twijfels verdwenen en was Janice klaar om het te proberen.

Lees ook: Donny Roelvink vraagt vriendin ten huwelijk

Clipshoot

Niet lang nadat de breuk tussen Amijé en Donny plaatsvond, gingen er al geruchten rond over Janice en Donny. Destijds kwam het nieuws naar buiten dat Donny het wel heel gezellig zou hebben gehad met een dame op een clipshoot. Toen zei Donny nog dat hun relatie alleen zakelijk was.

Later gaf de zoon van Dries Roelvink toch toe dat het niet alleen zakelijk was. Zo dachten de lovebirds tijdens de clipshoot dat ze niet meer werden gefilmd, waarna ze elkaar spontaan zoenden. De cameraman bleek achteraf sneaky te filmen, en vervolgens werden de beelden toch in de clip gebruikt.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: YouTube, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook