Kate Middleton nog nooit zo openhartig

Wauw!

Lees ook

Hoewel Kate Middleton normaal gesproken niet al te veel kwijt wil over haar privéleven, sprak de royal onlangs in haar allereerste podcastinterview openhartig over onder andere haar jeugd en haar ervaringen met het moederschap.

Jeugd

Kate heeft in de loop der jaren natuurlijk verschillende interviews gegeven, maar nog nooit sprak ze zo open over haar vroegere jeugd. In de podcast komt bijvoorbeeld ook de band met haar grootmoeder naar voren.

"Relaties zijn belangrijk voor de ontwikkeling. Ik had een geweldige grootmoeder die veel tijd met ons doorbracht. Spelletjes spelen, tuinieren, knutselen: ik probeer mijn kinderen dezelfde ervaringen te geven in hun opvoeding", vertelt Kate.

Lees ook: Woops! Kate Middleton beleeft Marilyn Monroe momentje

Moeder

Kate vertelt dat haar eigen ervaringen haar rol als moeder sterk hebben beïnvloed. "Ik denk dat er een paar dingen zijn die me echt zijn opgevallen. Één daarvan is de kwaliteit van relaties. Die momenten die je doorbrengt met de mensen om je heen. Dat herinner ik me nog uit mijn jeugd", beschrijft ze.

Als kind bracht Kate veel tijd buiten door, en daar is ze ook echt gepassioneerd over. "Ik vind het geweldig voor het fysieke en mentale welzijn en het leggen van de basis voor je ontwikkeling", gaat ze verder. "Het is zo’n fantastische omgeving om tijd door te brengen, die kwaliteitsrelaties op te bouwen, zonder de afleidingen van ‘Ik moet koken’ en ‘Ik moet dit doen’. En eigenlijk is het zo simpel."

Lyrisch

Presentatrice Giovanna Fletcher is lyrisch over het gesprek met Kate. "We hebben allemaal slapeloze nachten, we leren onze kinderen allemaal hoe ze op het potje moeten gaan, of wat dan ook. En ik denk dat het gesprek met de Hertogin dat ook echt bewijst", laat zij weten.

Bron: HLN | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook