Grote zorgen om Chantal Janzen

Oh no...

Lees ook

Gisteren stond de tweede liveshow van The Voice of Holland alweer op de planning. Hoewel de kandidaten normaal gesproken in het middelpunt van de belangstelling staan, was gisteren presentatrice Chantal Janzen het onderwerp van gesprek op social media.

Zorgen

Kijkers maakten zich namelijk nogal zorgen om de presentatrice. Volgens velen zou Chantal een nogal afwezige indruk gemaakt hebben. "Ik wil Chantal een aai over haar bol geven, ze is zo niet zichzelf (nouja, de versie die ik van haar ken)", reageert een kijker op Twitter.

Lees ook: Zien: zoontje Anouk bij The Voice of Holland

Reactie

Later die avond reageerde Chantal op alle ophef via haar Instagram Stories. De presentatrice kampte met een klein griepje, zoals sommige kijkers al leken te veronderstellen. "Zo. Even kijken wie er vannacht meer wakker ligt van onze grieperige koppen inclusief verstopte neuzen, m'n kind of ik. Slaap lekker peeps!", aldus Chantal.

Vorige week was het presentator Martijn Krabbé die de kijkers van het programma over zich heen kreeg. Volgens kijkers zou zijn make-up namelijk niet helemaal goed zijn afgestemd op zijn huidskleur.

Bron: AD | Beeld: The Voice of Holland, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook