Opnieuw breuk in Britse koninklijke familie

Alweer.
Opnieuw breuk in Britse koninklijke familie

Nadat Meghan en Harry besloten om een stapje terug te doen uit het Britse koningshuis krijgt de Britse koninklijke familie opnieuw met een tegenslag te maken. De graaf van Snowdon - het neefje van koningin Elizabeth - en zijn vrouw Serena gaan namelijk scheiden.

Uit elkaar

"De graaf en gravin van Snowdon zijn het in onderling overleg eens geworden dat hun huwelijk is afgelopen en dat ze zullen scheiden", laat een woordvoerder van het koninklijke echtpaar weten aan BBC.

Lees ook: Hiervoor keren prins Harry en Meghan Markle terug naar Engeland

Familie

De graaf, beter bekend als David, is de zoon van Lord Snowdon en prinses Margaret, de zus van de Queen. Hij trouwde in 1993 met Serena. Het stel kreeg twee kinderen: Charles en Margarita.

De scheiding van de graaf en gravin is de zoveelste tegenslag binnen het Britse koningshuis. Onlangs legde prins Andrew zijn koninklijke taken neer, en eerder deze maand bracht ook de oudste kleinzoon van koningin Elizabeth, Peter Philips, het nieuws naar buiten te gaan scheiden van zijn vrouw Autumn.

Bron: Shownieuws, Beau Monde | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72e3cb2fa33', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });