Ophef om vader in tv-programma Vier handen op een buik

De uitspraken zijn mals.

Vier handen op een buik was gisteravond weer een veelbesproken onderwerp op Twitter. Dit keer was er vooral veel ophef over vader Rick

Kim Kötter

Gisteravond was niemand minder dan voormalig Miss Nederland Kim Kötter de 'bekende moeder' in het populaire tv-programma, waar ze mommy to be bijstond. De twee hadden veel gemeen, want de 19-jarige wil net als Kim dolgraag meedoen aan Miss-verkiezingen.

Voor de liefde verhuisde Noah naar Brabant, maar eenmaal hier aangekomen voelt ze zich behoorlijk eenzaam. De jonge moeder heeft hier namelijk geen familie of vrienden en ook geen baan of opleiding…

Lees ook: Vier handen op een buik zorgt voor vraagtekens bij kijkers

Vriend

Haar vriend Rick kreeg behoorlijk wat te voorduren op Twitter. Zo zouden sommige kijkers vinden dat hij zijn werk als excuus gebruikt om zo de verantwoordelijkheden als kersverse vader te ontvluchten. Rick is namelijk een beetje afwezig in het hele verhaal.

Andere kijkers hebben daarentegen een hele andere mening over Rick en nemen het juist voor de jonge vader op. De toekomst ziet er in ieder geval rooskleurig uit voor het stel, want Noah vertelt dat het stel uiteindelijk toch wel een tweede kindje zou willen.

Beeld: Twitter, Vier Handen Op Een Buik

Laatste nieuws