Bridget Maasland reageert op geruchten rondom Monique en André

Het wordt haar even te veel.

Lees ook

Waar ze in RTL Boulevard afgelopen maandag een korte reactie gaf, was Bridget Maasland vanochtend een stuk openhartiger bij Radio 538.

Brazes is finito

Nadat er afgelopen weekend volop over gespeculeerd werd, bracht het voormalige 'Brazes' afgelopen maandag een statement uit. "Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten."

Bridget vertelde vanochtend in de radioshow van Frank Dane dat ze drie hele leuke maanden heeft gehad met de zanger, maar dat hun manier van leven toch net iets te verschillend zijn om samen te kunnen blijven. "Soms is het beter om je verlies te pakken. Want het was superleuk, wij hebben echt een leuke tijd gehad."

Lees ook: Lippen Bridget Maasland zijn het gesprek van de dag

Monique

Toch dreigt er nu een donkere wolk boven die 'leuke tijd' te hangen. Volgens de laatste geruchten zouden André en Monique elkaar namelijk weer helemaal gevonden hebben. "Naar mijn weten is daar niks gebeurd, maar als het anders is… Het kan wel zo zijn, maar ik weet dat niet, en daar is niks op gebaseerd", reageert Bridget op de vraag of ze hier iets van af weet.

Toch hoopt ze dat alle commotie rondom hun relatie snel weer overwaait. "Laten we alsjeblief ons allemaal bezighouden met belangrijke zaken. Want wie zijn wij? Lekker belangrijk!"

Beluister *HIER* het hele interview.

Bron: RTL, Telegraaf | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook