Touriya Haoud haalt uit naar Sylvie Meis

"Ik heb niets gehoord."

Lees ook

Het is een moeilijke periode voor Touriya Haoud. De brunette kreeg namelijk begin februari te horen dat ze lymfeklierkanker heeft. Haar voormalig beste vriendin Sylvie Meis heeft (nog) geen contact met haar opgenomen.

Sylvie

"Ik heb wel even gedacht dat ze misschien zou bellen of appen. In zulke situaties kunnen bepaalde dingen een andere wending krijgen. Maar nee, ik heb niks gehoord. Het is ook goed zo, er is natuurlijk veel tussen ons gebeurd. Het blijft jammer hoe het gelopen is", vertelt Touriya.

Lees ook: Touriya haalt hard uit naar Sylvie Meis

Vriendinnen

Touriya en Sylvie waren ooit onafscheidelijk. Maar toen Sylvie vermoedde dat zij haar had verraden door privéfoto's en geheimen voor duizenden dollars te verkopen aan een Duits blad, was de vriendschap officialy over. Touriya gaf Sabia Boulahrouz vervolgens en public gelijk. Zij gaf in een interview de indruk dat Sylvie Meis haar ziekte (borskanker) zou hebben gefaket.

Inmiddels heeft de actrice haar eerste chemokuur achter de rug. "In totaal heb ik er vier. Eind maart ben ik klaar!", vertelt ze openhartig. De kans op genezing is erg goed, namelijk: 98 procent. Touriya voelt zich momenteel niet heel slecht, maar zeker ook niet lekker. De toekomst ziet ze echter rooskleurig in. "Ik wil op z'n minst nog twintig jaar leven en daar ga ik nu vol voor."

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook