Kijkers verbaasd om plottwist in Help, mijn man is Klusser!

De relatie stond op losse schroeven.

Lees ook

Gisteravond was er weer een aflevering te zien van Help, mijn man is Klusser! John Williams ging deze keer langs bij Chris en Corina, om hun te helpen met de verbouwing. Hoewel John's komst meestal tot een verzoening lijkt van het wanhopige koppel, was dat in deze aflevering juist het tegenovergestelde.

Hulp

Chris en Corina hebben twee dochters, maar deze kunnen niet goed spelen doordat er overal in huis losse draden liggen. Chris heeft last van een rugblessure, en daarom heeft hij al een tijdje niet meer kunnen klussen. Corina is er klaar mee en schakelt hulp in.

Lees ook: Ophef om kandidaat in 'Help, mijn man is klusser'

Klussen

Chris is niet bepaald blij wanneer hij erachter komt dat hij meedoet aan het programma. Hij loopt meteen weg en vraagt of de camera uit mag. Hij heeft het idee dat hij wordt neergezet als iemand die niks kan. Echter worden daarna wel de armen uit de mouwen gestoken en gaat het gezin met z'n allen klussen.

Ondertussen loopt het nog steeds niet zo lekker tussen Chris en Corina. De twee praten amper nog met elkaar, en het wordt zelfs zo erg dat Chris zegt dat hij met de verbouwing wil stoppen. Gelukkig draait hij de volgende dag bij, en na het opknappen van de woonkamer leek het stel weer happy in love.

Relatie

Toch duurde deze verzoening niet lang. Een tijdje na de opnames zouden de twee namelijk besloten hebben om uit elkaar te gaan, tot grote verbazing van vele kijkers. Zo reageert een Twitteraar: "Chris je vrouwtje wilde een opgeknapte woonkamer en badkamer. Het enige wat je moest doen was ja zeggen en helpen klussen. Nu zet je jezelf enorm voor lul op tv."

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Twitter, Help mijn man is klusser

Laatste nieuws

Zie ook