Dave Roelvink neemt tattoo van ex Julia onder handen

Hij vertelt over zijn extreme gedrag als hij van iemand houdt.

Lees ook

In de tijd dat Julia Mekkes en Dave Roelvink een relatie hadden liet Dave deze liefde verzilveren met een tattoo ter ere van zijn vriendin. Echter liep deze relatie op de klippen en nu laat de Roelvink-telg het plaatje verwijderen. Hij legt uit waarom.

Tattoo

'Juul', staat er in Dave's nek getatoeëerd. "Als ik van iemand hou, is dat intens. Ik doe dan alles voor iemand. Daarom tatoeëer ik de naam van mijn vriendinnetje altijd meteen op mijn lichaam. Ik laat de tattoo 'Juul' nu wel weghalen ja", vertelt Dave tegenover Weekend.

Lees ook: Heftig: Dave Roelvink en vriendin Julia Mekkes uit elkaar

Weggekrast

Dave vertelt dat hij dan ook niet veel tattoo's van mensen op zijn lichaam heeft staan. Alleen de mensen die écht veel voor hem betekenen krijgen een plekje. "Als ik van iemand houd, houd ik ook ontzettend veel van iemand. Ik heb tatoeages van mijn oma, m'n ouders, en m'n broertje."

Nu Dave niet langer samen is met Julia, heeft hij echter besloten om haar naam te laten verwijderen. "Dan heb je wel eens de kans dat er iets weggekrast moet worden", aldus Dave tegenover RTL Boulevard.

In oktober vorig jaar werd bekend dat het stel uit elkaar ging. Julia en Dave zijn ruim drie jaar samen geweest.

Bron: RTL Nieuws, Weekend | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook