Deze series en films komen in maart op Netflix

Dat wordt weer een heleboel bingewatchen!

Lees ook

Ook deze maand verschijnt er weer een heleboel bingewatch-materiaal op Netflix. Van Netflix Originals tot nieuwe seizoenen van onze favoriete series. Bekijk hier wat er volgende maad allemaal te bekijken is.

Lees ook: Oh no! Netflix stopt met deze populaire serie

Series

Ozark seizoen 3
In seizoen 3 van Ozark is te zien hoe witwasser Marty Byrde nog dieper in de wereld van het Mexicaanse drugskartel komt. Marty en zijn gezin zullen steeds, stapje voor stapje, dichterbij een complete ondergang komen. Deze duistere serie is te zien vanaf 27 maart.

Kingdom seizoen 2
Yes! Deze Zuid-Koreaanse show krijgt een vervolg. En dit seizoen belooft nog veel spannender te worden. We kunnen weer veel zombie aanvallen en vechtscènes verwachten. 13 maart is Kingdom te zien op Netflix.

Castlevenia seizoen 3
In seizoen 3 van Castlevenia kun je heel veel monsterjagers en vampiers verwachten. Deze anime-serie is gebaseerd op de gelijknamige videogame. In de serie is te zien dat een vampier-jager jaagt op wezens die rechtstreeks uit de hel komen. Vanaf 5 maart kun je beginnen met bingewatchen!

The Letter for The King
Deze Netflix Original-serie is gebaseerd op het kinder boek De Brief voor de Koning. In dit boek krijgt de jonge Tiuri een belangrijke brief in handen, die koste wat kost bij de koning gebracht moet worden. Spionnen zitten Tiuri op de hielen terwijl het voortbestaan van het koninkrijk op het spel staat. Vanaf 20 maart is deze serie te zien.

Élite seizoen 3
Yay! Élite komt met nieuwe afleveringen. In dit seizoen kunnen we nieuwe gezichten verwachten, er komen namelijk nieuwe leerlingen naar Las Encinas. Op 13 maart zitten we allemaal klaar met onze laptop. We can't wait!

Suits seizoen 7, deel 2
Ook deze topper krijgt nieuwe afleveringen. Seizoen 7 verscheen al eerder, maar nog niet compleet. Op 28 maart kunnen we weer nieuwe afleveringen zien van de advocatenserie. In totaal komen er 9 seizoenen, dus we hoeven voorlopig nog geen afscheid te nemen.

Films

Angel Has Fallen
In deze film zien we dat Mike Banning wordt verdacht van poging op moord, op zijn eigen president. Het wordt een race tegen de klok wanneer Mike erachter moet zien te komen wie er echt verantwoordelijk was voor deze daad. Op 20 maart is deze spannende film te zien.

Dumb and Dumber
Even lekker Netflixen zonder na te hoeven denken en alleen maar hoeven te lachen? Dan moet je deze film zeker kijken. De komedie gaat over vrienden Harry en Lloyd die een koffer met geld willen terugbrengen naar de eigenaar. Op 1 maart is Dumb and Dumber te zien op Netflix.

The Matrix reloaded en The Matrix Revolutions
Yes! De laatste twee delen van de originele triologie zijn binnenkort te zien. Keanu Reeves' Neo probeert als uitverkorene de oorlog tussen mens en machine eindelijk te stoppen. Ook op 1 maart is deze film te zien.

Dirty Harry
En nog een oude klassieker! Te zien is hoe de psychopaat 'Scorpio Killer' de inwoners van San Fransisco terroriseert. Echter, krijgt hij dan agent Harry Callahan achter zich aan. Ook deze film is te zien op 1 maart.

Django Unchained
Deze heftige film gaat over het verschrikkelijke slavernij-verleden. In de film wordt bevrijde slaaf Django gevolgt die samen met een Duitse bounty hunter op pad gaat. Het doel van de twee is om Django's gevangen vrouw te redden uit handen van slavendrijver Calvin Candie, die gespeeld wordt door Leonardo DiCaprio. De precieze datum dat deze fim te zien is, is nog niet bekend.

Spenser Confidential
In deze film is te zien hoe criminele ex-politie agent Spenser net uit de gevangenis komt en Boston wil verlaten. Echter, vragen zijn oud-bokscoach en mentor Henry om zijn hulp. Hij duikt opnieuw in de onderwereld, samen met MMA-vechter Hawk, om twee mysterieuze moorden op te lossen. Deze actiefilm is op 6 maart te zien.

Spider-man: Far from home
Deze film kwam vorig jaar uit en is op 1 maart te zien op Netflix. Te zien is hoe Peter Parker zijn leven weer helemaal oppakt nadat Tony Stark zich opofferde in de strijd tegen Thanos. Het beloof weer super spannend te worden. De vraag is wat hij er van af brengt zonder mentor en of hij MJ, gespeelt door Zendaya, nog voor zich kan winnen.

Mission: Impossible – Fall out
Het leven van Ethan Hunt hangt weer aan een zijden draadje. Hij strijdt samen met zijn IMF-team tegen de Apostles, een nieuwe terroristengroep. We kunnen weer een heleboel gekke stunts verwachten. Deze film staat 5 maart op Netflix.

Studio Ghibli-films
Dit keer kun je de bekendste Studio Ghibli-film bekijken, namelijk: Spirited Away. Daarnaast zijn Princess Monokoke, The Tale of Princess Kaguya, The Secret World of Arrietty, My Neighbours the Yamadas, The Cat Returns en Nausiciaä of the Velley of the Wind te zien. Genoeg te kijken dus! Deze films zijn allemaal op 1 maart te zien.

Bron: Superguide | Beeld: YouTube, Suits

Laatste nieuws

Zie ook