Zien: Kendall Jenner schittert in verjaardagscampagne LIU JO

Wauw!
Zien: Kendall Jenner schittert in verjaardagscampagne LIU JO

LIU JO bestaat 25 jaar. En dat wordt gevierd met niemand minder dan Kendall Jenner én een onvergetelijke campagne.

Het jaar 1995 was het jaar waarin modemerk LIU JO zijn debuut maakte in de modewereld, maar ook het jaar waarin Kendall Jenner geboren werd. Het modemerk en het topmodel hebben daarom ter ere van hun 25e verjaardag de handen ineen geslagen voor een speciale campagne.

Nieuw begin

Deze verjaardag viert LIU JO niet alleen de leeftijd, maar ook de waarden die het merk uitdraagt: het merk domineert met haar kenmerkende blik op de hedendaagse wereld al jaren de modewereld. Ze creëert vanaf dag één mode waarmee vrouwen altijd zichzelf kunnen zijn, en waarmee ze zich elke dag gesteund voelen. Maar, dit jubileum is ook een nieuw begin.

#Bornin1995

In de campagne, genaamt #Bornin1995, is Kendall Jenner een jaar lang het gezicht en de persoonlijkheid die centraal staan. Waarom Kendall? Omdat ze de perfecte brug tussen het verleden, heden en de toekomst vormt. Ze is een rock chick, maar heeft ook een chiquere vrouwelijke kant. Zo is LIU JO ook; ze hebben altijd oog voor de verschillende kanten van de vrouw.

Benieuwd naar de campagne en de collectie? Kijk mee!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f71783f8ebd1', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });