Martijn Krabbé reageert op ophef rondom uiterlijk

Aha!

Lees ook

Martijn Krabbé was twee weken geleden het onderwerp van gesprek tijdens de uitzending van The Voice of Holland. Volgens kijkers zou hij een nogal foute make-uplook gedragen hebben. In de uitzending van gisteren reageerde de presentator op alle ophef.

Ophef

Kijkers van het programma raakten destijds niet uitgepraat over het uiterlijk van de presentator. Volgens hen zou zijn make-up niet helemaal goed zijn afgestemd op zijn huidskleur. "Vind Martijn vanavond toch een beetje op clown Bassie lijken", klonk het toen op Twitter.

Lees ook: TVOH-kijkers boos na onverwachte exit kandidaat

Reactie

Gelukkig kon Martijn lachen om alle opmerkingen. Hij reageerde dan ook met enige zelfspot op de ophef. Presentatrice Chantal Janzen vroeg Martijn of hij dit jaar nog Carnaval ging vieren, waarop hij hilarisch reageerde met: "Nee, maar als ik zou gaan, dan in wortelpak. Dat heb ik al twee weken aan."

Vorige week was het presentatrice Chantal die de aandacht naar zich toe trok op social media. Volgens kijkers zou Chantal een nogal afwezige indruk gemaakt hebben. Later reageerde Chantal op alle commotie via haar Instagram Stories. De presentatrice kampte met een klein griepje, zoals sommige kijkers al leken te veronderstellen.

Bron: AD | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook