Mysterieuze tekst André Hazes houdt gemoederen bezig

Zal deze tekst alles verklaren?

Lees ook

André Hazes heeft op Instagram een mysterieuze afbeelding geplaatst. Het is een songtekst van Mötley Crüe die veel voor hem betekent en daarmee lijkt hij te reageren op de geruchten over een verzoening met zijn ex Monique Westenberg.

Verscholen boodschap

"Mijn hart is als een open boek, voor de hele wereld te lezen. Soms houdt niets me meer bij elkaar", valt er te lezen. Zeggen de daaropvolgende woorden ook iets over zijn intenties richting zijn gezin? "Ik ben op weg, ik ben op weg. Home sweet home", luidt de tekst verder. Pak je de rest van de songtekst erbij, dan lijkt er een verscholen boodschap achter te zitten.

Lees ook: André Hazes reageert op geruchten rondom vechtpartij Monique en Bridget

Vergiffenis

De songtekst past namelijk precies bij de gebeurtenissen die nu spelen in het leven van de volkszanger. Het lied gaat over een dromer met een hart van goud die ver weg moest lopen. De persoon in kwestie vraagt de luisteraar het lied te acceperen, zodat hij zich nooit meer in de steek gelaten hoeft te voelen en hem volgens weer in zijn/haar te sluiten. Daarmee lijkt André een boodschap naar zijn ex-vriendin Monique te sturen, vermoeden volgers. Zou het?

Bron: Telegraaf | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook