Boer Zoekt Vrouw Willem is gesprek van de dag

De boer is helemaal in trek bij kijkers.

Lees ook

Gisteravond was de eerste aflevering van een nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw op de buis. Fans zaten gespannen op de bank te kijken naar wat hun dit seizoen weer te wachten staat. Van de tien kandidaten wist één boer al een hoop harten te winnen.

In trek

In de aflevering waar de boeren hun brieven krijgen, viel de Utrechtse Willem gelijk op. Hij is helemaal in trek bij kijkers van het programma. De 27-jarige boer heeft een melkveehouderij en zou dolgraag zijn leven willen delen met een leuke dame.

Lees ook: Bloedmooie BZV-boerin gaat viral

Date

Presentatrice Yvon Jaspers gaat langs bij Willem om hem zes brieven te overhandigen. "Daar heb ik echt naar uitgekeken", vertelt de enthousiaste boer. Met volle moed en plezier heeft hij met vijf vrouwen een date.

Blijdschap

Met zijn blijdschap heeft hij ook bij een hoop kijkers een lach op het gezicht weten te toveren. "Ah zo schattig boer Willem, ik gun het hem echt van harte dat hij een leuke vrouw vindt​​​​​​" en "Deze jongen word de klapper van dit seizoen. Vrolijk, opgewekt, oprecht, harde werker en goudeerlijk!" luiden de reacties op Twitter.

Beeld: Boer Zoekt Vrouw

Laatste nieuws

Zie ook