Maxime Meiland open over plastische ingreep die ze liet doen

Plastic fantastic!

Lees ook

Je zou het niet zeggen, maar beauty Maxime Meiland is niet helemaal puur natuur. Een geheim is het niet, want in LINDA.meiden vertelt ze openhartig over de plastische ingreep die ze heeft ondergaan.

Neuscorrectie

Er is geen ontkennen aan: Maxime is net haar vader. Zo heeft ze dezelfde humor als Martien en is ze net zo sociaal als hij. Maar ook qua uiterlijk leek ze vroeger op haar vader, waar ze jarenlang onzeker over was. "Ik had de neus van papa en die wil je echt niet hebben, meid. Daarbij stond mijn kin naar achteren, waardoor ik geen goede kaaklijn had", vertelt ze. "Ik zat er zo mee. Ging, om het te verdoezelen, rare poses aannemen." Op haar negentiende besloot ze er wat aan te doen. "Ik heb toen een neuscorrectie gehad en er zit een klein beetje filler in mijn kin. Nu ben ik blij!"

Lees ook: Nieuwe look voor Maxime Meiland

Lipfillers

Of ze van plan is nog meer aan zichzelf te laten veranderen? De blondine vertelt dat het van lipfillers in ieder geval nooit zal komen. Ze laat weten tevreden te zijn met hoe haar lippen er nu uitzien en de lipfillertren niet helemaal te snappen. "Waarom moet het als Katrien Duck?" grapt ze.

Lees ook: Maxime Meiland plaatst sexy kiekje vanuit bed

Bron: Linda, Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook