Zien: zo ziet Luka Magnotta uit de docu Don’t F**k With Cats er nu uit

Er zijn recente foto's van hem opgedoken.

Lees ook

In 2012 werd Luka Magnotta opgepakt voor de moord op de Chinese student Lin Jun. De moord kreeg weer een hoop aandacht nadat de documentaire-serie Don't Fuck With Cats: Hunting an Internet Killer op Netflix verscheen. Het is nu bekend hoe het momenteel met Luka gaat.

Gevangenis

Luka zit als sinds 2014 in de gevangenis. Sindsdien mag niemand van buitenaf met hem praten, maar de Toronto Sun heeft toegang gekregen tot recente foto's van hem en brieven die hij naar een vriend heeft geschreven.

Lees ook: Netfix' Don't F**k With Cats: Hunting an Internet Killer zorgt voor slapeloze nachten

Celebrity-roddels

Echter is het gevangenisleven volgens hem niet per se saai te noemen. In de brieven schrijft de Luka namelijk over beautyproducten, celebrity-roddels en de royals. Hij kijkt tv, sport veel en volgt taallessen. Verder vult hij zijn vrije tijd met het volgen van schilderlessen en worden er filmavondjes georganiseerd. In de brieven schrijft hij ook over zijn interesse in Hitler.

Lees ook: Deze series en films komen in maart op Netflix

Getrouwd

Luka heeft in de gevangenis een nieuwe liefde gevonden. In 2017 trouwde hij met een medegevangene, met zijn moeder als getuige. Die gelooft nog altijd in de onschuld van haar zoon. In 2018 heeft zijn moeder een boek over hem geschreven: My Son, The Killer: The Untold Story of Luka Magnotta and "1 Lunatic 1 Ice Pick.

Bekijk in de video hieronder hoe Luka, inmiddels 37 jaar, er nu uitziet. Vanaf 0:41 minuut.

Bron: Narcity | Beeld: Don't F**k With Cats: Hunting an Internet Killer, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook