Glennis Grace laat zich uit over André Hazes en Monique Westenberg

En ze houdt zich niet in.

Lees ook

Je hebt het vast al mee gekregen: de hele heisa rondom Monique Westenberg, André Hazes en Bridget Maasland. André en Bridget zijn uit elkaar en Monique en André zouden juist weer naar elkaar toe groeien. Glennis Grace vertelt wat zij ervan vindt.

Reactie

Glennis vertelt dat zij het niet zou snappen als Monique en André weer bij elkaar zouden komen. Aan Weekend laat ze weten dat als ze Monique was, ze niet terug zou gaan naar André. Ook niet omwille van hun zoontje.

"Hij is gewoon verliefd geworden op iemand anders, en dat kan gebeuren. Ik weet ook dat het al langer daarvoor niet zo goed ging tussen André en Monique, dat heeft heel Nederland kunnen zien. Maar eenmaal weg is weg, dan kom je er bij mij niet meer in hoor."

Lees ook: Bridget Maasland laat van zich horen na break-up

Kinderen

Verder vertelt de zangeres dat ze er heel erg tegen is als een stel bij elkaar blijft voor de kinderen.

"Of je bent gelukkig met elkaar en je kunt daarom je kinderen ook gelukkig maken, of je gaat uit elkaar en dan moet je er omwille van de kinderen voor zorgen dat je goed met elkaar op kunt blijven schieten", legt ze uit.

Lees ook: André Hazes reageert op rondom geruchten vechtpartij Monique en Bridget

Bridget en André

Eerder deze maand werd bevestigd dat Bridget en André een punt achter hun relatie hebben gezet.

De reden hiervoor zou zijn dat er te veel media aandacht voor hen was, al liet een insider weten dat eigenlijk een andere reden voor de breuk gezorgd heeft. Sinds de break-up gaan er geruchten dat André en Monique weer naar elkaar toe groeien. Zelf hebben de twee hier nog niet op gereageerd.

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook