JoJo vertelt heftig verhaal rondom management

Van haar platenlabel moest ze afvallen.
JoJo vertelt heftig verhaal rondom management

JoJo mocht in de periode dat ze doorbrak, slechts 500 calorieën eten per dag van haar platenlabel. Ook kreeg ze injecties die haar lieten afvallen. Destijds was de zangeres pas 13, inmiddels is ze 29 en vertelt ze over deze periode in haar leven.

Afvallen

Toen JoJo carrière wilde maken in de filmwereld, was haar platenlabel het daar niet mee eens.

Naar eigen zeggen wilde haar label geen muziek meer uitbrengen vanwege haar plannen. De moeder van de zangeres was ook haar manager en al dit gedoe zorgde ervoor dat zij ontslagen werd door JoJo. De zangeres vond dit erg moeilijk om te doen, maar ze wist dat dit het beste was.

Lees ook: Dit moet je nooit doen als je begint aan een nieuw dieet

Straffen

Hierna was de band met haar label weer wat hersteld. JoJo denkt dat haar label haar wilde straffen.

Op haar achttiende moest ze namelijk ineens van alles aan haar uiterlijk doen. Ze wilden dat de zangeres er 'gezonder' uit ging zien. Jojo denkt dat ze haar alleen maar wilde laten afvallen, zodat ze er dunner uit zou zien maar haar platenbaas ontkent dit.

Gevolgen

"Ik dacht: laten we maar eens zien hoe dun ik kan worden en misschien brengen ze dan een album van mij uit. Misschien zie ik er dan zo verschrikkelijk uit dat niemand mijn videoclip wil zien, omdat ze het niet aan kunnen zien. Dat is wat ik echt dacht." Dit werkte echter niet en de zangeres greep naar drank en drugs.

Uiteindelijk heeft Jojo een rechtzaak aangespannen tegen de platenmaatschappij, omdat ze hier weg wilde. Inmiddels gaat het weer goed met haar en haar carrière. Dit jaar nog komt haar nieuwe album Good to Know uit.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f716eaa1c526', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });