Bevestigd: André Hazes en Monique Westenberg zijn weer samen

André maakt dit bekend via een foto op Instagram.

Lees ook

It's official: Monique Westenberg en André Hazes zijn weer samen. De twee gingen vorig jaar uit elkaar. Kort daarna was André samen met Bridget Maasland , maar deze relatie strandde eerder deze maand.

Foto

André maakt het nieuws bekend via een foto van de twee op Instagram. Hij schrijft eronder: "Het hoort zo te zijn. Je staat me bij. Ik ben voor altijd de jouwe."

Het stel krijgt veel positieve reacties van fans en BN'ers. Zo reageren onder anderen Sunnery James, Bram Krikke en Bas Smit. "Jullie houden het wel spannend!" en "De juiste keuze!" zijn enkele reacties.

Lees ook: Glennis Grace laat zich uit over André Hazes en Monique Westenberg

Bridget

Vorig jaar november gingen André en Monique voor de zoveelste keer uit elkaar. Volgens André was zijn succesvolle carrière de reden van de breuk.

Eind vorig jaar werd bekend dat Bridget en André een setje vormden. De twee zijn drie maanden gelukkig geweest. Ze zetten eerder deze maand een punt achter hun relatie, omdat er te veel media aandacht voor was. Al lijkt het er nu meer op dat André weer als een blok voor zijn ex-geliefde is gevallen.

Bron & Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook