Bridget Maasland reageert op verzoening André Hazes en Monique Westenberg

Hmm...

Lees ook

Het hoge woord is er sinds gisteravond uit: Monique Westenberg en André Hazes zijn weer officieel samen. En dat terwijl Bridget Maasland en André nog maar net uit elkaar zijn. Bridget reageert nu op het nieuws.

Foto's

Nadat de zanger vanochtend alle foto's van hem en Bridget verwijderde, heeft ook Bridget nu de meeste foto's van de twee gedeletet. Slechts één foto en een video overleefden de grote schoonmaak.

Lees ook: Bridget maasland openhartig over kinderwens met André Hazes

Monique en André

André maakte zijn nieuwe relatiestatus bekend met een foto op Instagram . Hij schreef eronder: "Het hoort zo te zijn. Je staat me bij. Ik ben voor altijd de jouwe."

Vorig jaar november gingen André en Monique voor de zoveelste keer uit elkaar. Volgens André was zijn succesvolle carrière de reden van de breuk. Niet veel later werd bekend dat Bridget en André een setje vormden. De twee zijn drie maanden gelukkig geweest, maar zetten er eerder deze maand een punt achter, omdat er naar eigen zeggen te veel media aandacht voor hen was. Al lijkt het er nu meer op dat André weer als een blok voor zijn ex-geliefde is gevallen.

Bron: BuzzE | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook