Tegenslag voor Rob Kardashian omtrent dochter Dream

Een flinke domper.

Lees ook

Een flinke domper voor Rob Kardashian. De Kardashian-telg vroeg een tijd terug de volledige voogdij aan voor dochter Dream, maar de rechter heeft nu een dikke streep door zijn wens gezet.

Blac Chyna

Zijn verzoek om zijn dochter vijf dagen per week bij zich te houden is door een rechter in Los Angeles afgewezen.

Rob's motieven dat zijn voormalige fiancée Blac Chyna zich onverantwoord zou gedragen waar hun 3-jarige dochter bij zou zijn, waren voor de rechter niet genoeg redenen om de voogdijregeling te wijzigen.

Lees ook: Rob Kardashian ziet er beter uit dan ooit

Verwaarlozing

Zo zou Blac Chyna volgens Rob wilde feesten geven, regelmatig dronken zijn en wordt er naar eigen zeggen ook cocaïne gebruikt. Daarnaast zou de 3-jarige peuter bepaalde handelingen van haar moeder nadoen wanneer ze bij haar vader is. Zo roept ze regelmatig 'bitch' en 'what the fuck' en laat ze regelmatig twerk-bewegingen zijn. Daarnaast zou de realityster het niet zo nauw nemen met de hygiëne. Volgens het jongere broertje van Kim, Kourtney en Khloé werd zijn dochter meerdere keren met vieze nagels, vies haar en ongepoetste tanden bij hem afgezet.

Rob wilde daarom dat zijn dochter voortaan het grootste gedeelte bij hem verbleef, en alleen in de weekenden (inclusief nanny) naar haar moeder ging. Nu dat verzoek is afgewezen door de rechter, blijft Dream gewoon vijf dagen in de week bij moeder Blac Chyna en grote broer King, die ze kreeg uit een relatie met rapper Tyga, wonen.

Bron: Telegraaf | Beeld: KUWTK

Laatste nieuws

Zie ook