Bridget Maasland openhartig over band met ex-schoonmoeder Rachel Hazes

Hmmm...

Lees ook

Bridget Maasland heeft na haar breuk met André Hazes niet alleen afscheid moeten nemen van André, maar ook van schoonmoeder Rachel Hazes. De presentatrice vertelt nu in VROUW openhartig over de band met haar ex-schoonmoeder.

Goede band

De presentatrice vertelt in het interview hoe goed ze het met Rachel kon vinden. "Ik vind haar énig!” vertelt Bridget. "We zijn met z’n allen naar Rome geweest voor Bridget and Leons’ Travel Tips en hadden, zoals Rachel zei ‘de grootste gein’. Ik had het echt leuk met haar, we belden ook los van André."

Lees ook: Bridget Maasland reageert op verzoening André Hazes en Monique Westenberg

Andere kant

Daarentegen heeft Bridget ook een hele andere kant van haar voormalig schoonmoeder gezien. "Maar het is natuurlijk ook een heel eh… intense vrouw. Dus ik moest wel af en toe tegen haar zeggen: ‘Zo, nu is het even klaar. Nu luister je even naar mij.’ En daar kon ze dan weer heel hard om lachen. Wij hadden gewoon heel erg veel lol samen", aldus Bridget.

Relatie

Vorig jaar november gingen André en Monique voor de zoveelste keer uit elkaar. Niet veel later werd bekend dat Bridget en André een setje vormden. De twee zijn drie maanden gelukkig geweest, maar zetten er eerder deze maand een punt achter, omdat er naar eigen zeggen te veel media aandacht voor hen was. Al lijkt het er nu meer op dat André weer als een blok voor zijn ex-geliefde is gevallen.

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook