Zo gaat het nu met Ben Saunders

Ken jij hem nog?

Lees ook

Ben Saunders wist in 2011 iedereen te verbazen met zijn prachtige stem tijdens de eerste editie van The Voice of Holland. Het zag er dan ook naar uit dat hem een grote carrière stond te wachten, maar het pakte allemaal wat anders uit​​​​​​. Inmiddels is de zanger druk bezig om zijn comeback te maken, zo vertelt hij in een interview met het AD.

Plannen

"Ik snap dat mensen denken dat ik ben gestopt, want ik zocht de aandacht een tijd niet meer op", vertelt Ben.

"Nu staan er weer wat nieuwe dingen op stapel, zoals nieuwe muziek maken en een cover van een liedje uit de jaren 90. Ik heb geen concreet plan, maar denk niet dat ik geen ambitie heb. Ik zou graag weer vaker optreden. Zingen verleer je niet", stelt de zanger.

Lees ook: The Voice-winnares laat zich uit over deelname

Familieruzie

De zanger verdween na zijn deelname aan The Voice een tijdje van de radar. Wel is hij nog een aantal keer in het nieuws geweest vanwege een familieruzie.

"Ik werd zo’n beetje dagelijks gebeld door de bladen. Ik heb mijn telefoon weggedaan, maandenlang kon niemand me bereiken. Familie en vrienden moesten contact met mij zoeken via Instagram", vertelt hij. : "Ik heb er veel van geleerd. De thuisbasis moet goed zijn, dat zorgt voor rust. Dat geeft mijn vrouw mij", aldus Ben.

Bron: AD | Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook