Yes! Déze populaire Netflix-show krijgt een vervolg

Jaaaa!

Lees ook

Grote kans dat deze serie je nieuwe guilty pleasure gaat worden. Love is Blind is ontzettend populair en dat is dan ook niet zonder reden. De datingshow is een mix van Married at First Sight en Love Island, en was meteen al een ware hit. Daarom kondigt Netflix nu aan dat er een vervolg komt!

Programma

Deelnemers van het programma gaan op date, maar mogen elkaar daarbij niet zien. Als de vonk overspringt, doen ze een aanzoek en als dat geaccepteerd wordt, mag het stel elkaar eindelijk zien.

Lees ook: Zien: eerste trailer nieuwe datingshow Love is Blind

Het spel

De serie volgt de stellen als zij – zoals de streamingdienst het beschrijft – "proberen een fysieke connectie te vormen die even sterk is als hun emotionele band". Het grote verschil met de serie Married At First Sight is dat de deelnemers elkaar voor het huwelijk wel al spreken.

De serie werd zo goed bekeken dat Netflix ook alvast een tweede seizoen aankondigt. Maar dat is niet het enige leuke nieuws, want er zal ook een reüniespecial komen van het seizoen dat nu te zien is op Netflix. Tijdens de reünie aflevering krijgen kijkers antwoord op al hun vragen. We hoeven niet heel lang meer geduld te hebben; op 5 maart is de aflevering te zien op Netflix.

Bron: Superguide | Beeld: MAFS, Love is Blind, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook