Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo gaat het nu met de meiden van meidengroep Kus

Ken jij ze nog?

Zo gaat het nu met de meiden van meidengroep Kus

Niet alleen de meiden van Djumbo waren super populair, ook meidengroep Kus wist in 2005 aardig wat fans aan zich te binden. Meike Hurts, Anouk van Schie, Monique de Waal en Fleur Minjon wisten met “Lekker ding” en “Allereerste Kus” hit na hit te scoren, maar opeens was het sprookje over en trokken ze in 2011 de stekker eruit. Hoe gaat het nu met de meiden van Kus?

Populair

Voordat het viertal samen een meidengroep vormden kenden ze elkaar helemaal nog niet. De meiden werden samengevoegd door muziekproducers Jochem Fluitsma en Eric van Tijn, en scoorden vervolgens de een na de andere hit samen.

Lees ook: Wat is er gebeurd met de leden van Ch!pz?

Uit elkaar

Maar omdat Meike eind 2009 beviel van een zoon, lastte de meidengroep even een korte pauze in en besloten ze om in februari 2010 weer te beginnen met optreden. Echter liep dat net even anders...

Fleur besloot om de groep te verlaten en hoewel de overige meiden verder gingen als trio, maakte de zangeressen een jaar later bekend uit elkaar te gaan. Inmiddels zijn ze allemaal moeder en is Anouk zelfs getrouwd met Johnny de Mol. Benieuwd hoe zij er ruim 10 jaar later uitzien? Bekijk dan de foto en video hieronder.

Bron: Shownieuws | Beeld: Shownieuws, Kus, Instagram