Meghan Markle aanwezig bij MET Gala

The first monday of May with Meg!

Lees ook

The first monday of May krijgt er dit jaar een hele speciale gast bij. Niemand minder dan Meghan Markle zou dit jaar namelijk bij het MET Gala in New York verschijnen.

Crème de la crème

Nu de voormalige actrice is teruggetreden als royal, pakt Meghan haar celebrity-leventje weer op. En dat betekent ook schitteren op de red carpet. Al zal ze waarschijnlijk wel alleen voor de crème de la crème kiezen.

En als we het over crème de la crème hebben, dan valt het MET Gala hier zeker onder. Voor het jaarlijkse evenement krijgen namelijk alleen the best of the best een uitnodiging van Anna Wintour toegestuurd.

Lees ook: Opnieuw grote verandering voor Harry en Meghan

Gastenlijst

Nu zou ze natuurlijk steun en toeverlaat prins Harry kunnen meenemen. Maar aangezien Meghan ongetwijfeld zelf in de spotlights wil staan, houdt Harry waarschijnlijk een mannenavond met zoonlief Archie.

Toch zal Meghan niet helemaal solo op de rode loper bij het Metropolitan Museum of Art verschijnen, maar zal ze aan de arm van de hoofdredacteur van de Britse Vogue, Edward Enninful, te zien zijn. "Natuurlijk was Meghan een van de eerste namen op de gastenlijst en Edwards team is dolenthousiast dat hij en Meghan samen zullen gaan", vertelt een bron aan The Sun.

Welke designer Meghan zal gaan kleden, wat voor jurk ze aangemeten krijgt en hoe haar haar- en make-uplook eruitgaan zien? We gaan het zien op het MET Gala, dat op maandag 4 mei zal plaatsvinden.

Bron: De Telegraaf | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook