Jim Bakkum laat dochter zien op Instagram

Zijn dochter lijkt als twee druppels water op hem.

Lees ook

Jim Bakkum laat de gezichtjes van zijn kinderen niet zien op social media. Maar ter ere van de vijfde verjaardag van zijn dochter, deelt hij een foto van Posy. En wat is ze mooi!

Jarig

Omdat Posy vandaag vijf jaar is geworden plaatst Jim een aantal foto's van haar. "Werd mijn baby 1 maart alweer 1, wordt mijn andere ‘baby’ vandaag op 3 maart alweer 5…", schrijft hij onder de foto's. De appel valt niet ver van de boom. Posy lijkt als twee druppels water op haar vader.

Jim vervolgt: "Posy, liefste liefste Poos, als ik van tevoren had mogen omschrijven wat voor dochter ik zou willen, dan had ik haar als jou omschreven. Ik ben zo ongelofelijk trots op het feit dat ik jouw vader mag zijn. Ik ben zo blij dat je net zo gek op ‘kjoelen’ bent als ik. Ook al ben ik aan het werk en kom je tussendoor lekker bij me, ik leg alles stil."

Lees ook: Zien: Jim Bakkum lijkt als twee druppels water op zijn moeder

Gezin

Jim heeft samen met Bettina ook nog zoon Lux (7) en dochtertje Molly (1). De acteur kan amper beseffen dat de tijd zo snel gaat. "Mensen, mijn oudste dochter is 5 geworden. Soms kan ik niet bevatten hoe snel het gaat. Maar zo dankbaar voor deze meid. Vandaag en zondag (dan vieren we het) is het haar dag!"

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook