Chrissy Teigen deelt allerleukste foto’s van kinderen

Aaaahhh!

Lees ook

Wanneer je aan John Legend en Chrissy Teigen denkt, dan denk je ongetwijfeld aan echte couple goals. De twee zijn inmiddels al dertien jaar happily in love en stapten in 2013 in het huwelijksbootje. En daar bleef het niet bij. Inmiddels is hun liefde namelijk bekroond met de geboorte van dochter Luna en zoon Miles, waarvan Chrissy gisteren via Instagram de schattigste foto's ever deelde.

Goudeerlijk

Chrissy is over alles goudeerlijk. Zo uit ze regelmatig haar mening over president Donald Trump, snoert ze fotografen de mond op de rode loper en vertelt ze zonder schaamte over ongemakkelijke momenten.

Lees ook: Hilarische video van Chrissy Teigen gaat viral

IVF-traject

Toch zijn dat niet de enige dingen waarbij het model het achterste van haar tong laat zien. Ook over haar zwangerschappen is de 34-jarige altijd heel openhartig geweest. Zo waren haar zwangerschappen allesbehalve vanzelfsprekend. "Ik ben groot voorstander van openlijk spreken over IVF. We zijn blij dat we in een tijd leven waar we kinderen kunnen krijgen via een andere weg."

Na de geboorte van Luna kwam ook zoon Miles via een ivf-traject ter wereld. "Ik heb ervoor gekozen om wederom het IVF-traject in te gaan, na de geboorte van onze dochter Luna. Je wil toch zo veel mogelijk eitjes en embryo's hebben, omdat ik dit niet de rest van mijn leven wil doen."

Inmiddels zijn Luna en Miles 3 en 1 jaar en offish de schattigste kinderen ooit. Zo deelde Chrissy gisteren de allerleukste foto's van haar kroost. Kijk mee!

Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook