Meld je aan: ontmoet Daphne Deckers bij de Xandres Fashion Days

Mis het niet!
Meld je aan: ontmoet Daphne Deckers bij de Xandres Fashion Days

Wil jij Xandres Ambassadrice Daphne Deckers ontmoeten? Dat kan! Komend weekend staat ze tijdens de Fashion Days in de nieuwe Xandres fashion store in Den Bosch. Ben jij erbij?

Meet & greet

Op zaterdag 7 en zondag 8 maart wordt het één groot feest in de Xandres Store in Den Bosch. Op 7 maart is ambassadrice Daphne Deckers vanaf 14:00 uur aanwezig om een talk over de ‘Krachtige vrouw van nu’ te geven. Na afloop is er een Meet & Greet en een signeersessie waarbij de eerste 50 bezoekers een gesigneerde columnbundel van Daphne krijgen. Op 8 maart wordt de SS20 showen modellen de nieuwe collectie.

Uiteraard kun je beide dagen onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe collectie bewonderen, passen en shoppen. Enne, als je tijdens het winkelen €150 uitgeeft aan een nieuwe look, krijg je een gratis portefeuille cadeau. Woohoo!

SS20 collectie

Kun je niet wachten om de nieuwe Xandres collectie te zien? Dat snappen we, want hij is to die for. De collectie is geïnspireerd op een reis rond de wereld en zit vol exotische invloeden; van Hawaii tot Azië en Afrika. De speelde en eigenwijze items zijn zitten heerlijk en zijn lekker kleurrijk, denk aan muntgroen, neonoranje en lila. Maar ook de tijdloze basics ontbreken niet. Enne, alle trends zijn ook in de Xandres Gold collectieterug te vinden; deze gaat tot en met maat 54. Summer, we are ready!

Meld je aan

Wil jij de talk en Meet & Greet van Daphne niet missen? Zet dan een grote rode cirkel in je agenda en meld je samen met je vriendinnen via onderstaand formulier aan, zodat er gegarandeerd een plekje voor je is.

Waar? Xandres Store in Den Bosch - Verwersstraat 9
Wanneer? Zaterdag 7 maart om 14u

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Dit artikel is in samenwerking met Xandres geschreven.

Beeld: Xandres

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97c38639f23', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });