Babynieuws! Katy Perry en Orlando Bloom krijgen een kindje

Baby on the way!

Lees ook

Katy Perry is zwanger! De zangeres maakt het leuke nieuws bekend via haar nieuwe videoclip Never Worn White. Ze krijgt het kindje samen met verloofde Orlando Bloom, met wie ze sinds 2016 samen is.

Video

Aan het einde van de video is Katy te zien in een witte jurk met een duidelijke babybump waar de zangeres haar handen oplegt. "Er gaat veel gebeuren deze zomer", vertelt de zangeres later op Instagram. "Ik zal niet alleen letterlijk bevallen, ook figuurlijk. Het is iets waar jullie lang op hebben gewacht."

Lees ook: Orlando en Katy op zoek naar nudistencamping voor huwelijksreis

Geheim

De zangeres laat weten dat zij en Orlando erg enthousiast zijn. Ze vertelt dat ze nog nooit een geheim zo lang bewaard heeft. "Ik wil jullie graag alles vertellen. Maar ik weet dat ik het op de beste manier wil doen, en dat is via muziek", vertelt ze.

"Ik draag dagelijks een flesje Tabasco hete saus bij me in mijn handtas", zegt Katy als het over haar zwangersschapscravings gaat. De zangeres eet al wekenlang dezelfde burrito.

Katy is al een tijdje stiefmoeder van Orlando's 9-jarig zoontje, die hij met supermodel Miranda Kerr kreeg. In 2016 begonnen de geruchten rond te gaan dat Orlando en Katy aan het daten waren. 10 maanden later gingen ze uit elkaar, maar ze vonden elkaar later weer terug. In februari 2019 maakte het stel bekend in het huwelijksbootje te gaan stappen.

Bron: E News | Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook