Rachel Hazes reageert op verzoening André en Monique

Hmm...

Lees ook

Sinds kort vormen Monique Westenberg en André Hazes weer een stel. Dit betekent dat Rachel Hazes weer de mother in law is van Monique. Echter hebben de twee nooit een hele goede band gehad. Rachel laat nu weten wat ze er van vind dat haar zoon weer terug is bij Monique.

Gelukkig

"Voor mij is het belangrijkste dat mijn kind gelukkig is", laat Rachel weten. "En met wie of hoe of wat.. als mijn kind maar gelukkig is. Maakt niet uit met wie, nee zeker niet. Als mijn kind maar gelukkig is. Daar wil ik het bij laten."

Afgelopen week vierde Rachel haar vijftigste verjaardag, echter was Monique nergens te bekennen. De reden hiervoor was dat André en Monique geen oppas konden vinden voor kleine André. Althans, zo liet André voor de camera weten.

Lees ook: Monique en Roxeanne niet aanwezig op verjaardag schoonmoeder Rachel Hazes

Gezin

Ook laat Rachel weten een goede band met haar kinderen te hebben. "Het is uniek wat je allemaal met je kinderen hebt mogen delen. Helemaal na het overlijden van André. Wij waren als gezin heel sterk. Maar na het overlijden zijn we nog sterker geworden."

In tegenstelling tot Monique, kon Rachel het wel heel goed vinden met Bridget Maasland. André en Bridget waren drie maanden samen. De twee zetten een punt achter hun relatie omdat er te veel media aandacht voor was.

Bron: Story | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook