Harry en Meghan verschijnen weer voor het eerst in het openbaar

Het stel straalt als nooit tevoren!
Harry en Meghan verschijnen weer voor het eerst in het openbaar

Meghan Markle en prins Harry zijn back! Het stel verscheen gisteravond weer voor het eerst in het openbaar bij de Endeavour Fund Awards in Londen. En al regende het pijpenstelen, het stel zag er weer prachtig uit.

Overgevlogen naar Londen

De twee zijn van Canada overgevlogen naar Londen om het evenement te kunnen bijwonen. Dit zal waarschijnlijk dan ook de laatste verplichting zijn van het stel.

Dit zou betekenen dat de breuk met het koningshuis hierna definitief is.

Lees ook: Meghan Markle aanwezig bij MET Gala

Publiekelijke hereniging

De rest van de week zal het stel nog op verschillende events verschijnen. Zo zullen Harry en Meghan dit weekend verwacht worden op het Mountbatten Festival of Music. Daarnaast zal Meghan zondag in Londen zijn voor Internationale Vrouwendag.

Maandag is het tijd voor het moment suprême: de twee zullen dan publiekelijk herenigd worden met koningin Elizabeth, prins Charles en de Cambridges. Dit zal gebeuren tijdens het Commonwealth Day Service bij Westminster Abbey.

Bron: Town & Country | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9724505699e', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });