Zó spectaculair gaat de vernieuwde H&M op de Dam eruit zien

We mogen je alvast een tipje van de sluier weggeven!

Lees ook

H&M steekt haar iconische winkel op de Dam in een compleet nieuw jasje en we kunnen een heuse make-over verwachten. De winkel wordt een unieke H&M, van dit soort is dit de eerste wereldwijd. Waaaah! Winkelen wordt niet meer winkelen zoals je dat gewend bent!

Shopping experience

H&M zorgt met de vernieuwde winkel voor de ultieme shopping experience. Op elke verdieping zul je opnieuw verrast en geïnspireerd worden. Wat we kunnen verwachten? Onder andere een nieuwe beautyafdeling, een lounge afdeling en instagrammable corners.

In de nieuwe winkel zullen ook regelmatig activiteiten plaatsvinden. Denk hierbij aan een optreden van een singer-songwriter of een beautyclinic van een make-upartist.

Lees ook: H&M komt met collectie van oude sale-items

Lounge afdeling

Bij de beautyafdeling kun je terecht voor advies en touch-ups. Even moe van het shoppen? Daar is aan gedacht. In de lounge afdeling kan je relaxen en je telefoon opladen. Of barst je juist nog van de energie? Laat je dan gaan in de game corner.

In de instagrammable corners en selfie-spots maak je gelijk de leukste kiekjes, met je nieuwe outfit ofcourse. Enne, vergeet zeker niet even de photobooth in te duiken met je bestie voor een paar lollige foto's.

Verder kunnen we meer paskamers verwachten, waar we ook meteen kunnen betalen. Of je maakt gebruik van de optie ‘Betaal Later’. Er zal ook een aparte servicebalie komen waar je je online bestellingen kunt afhalen of retourneren.

Op 21 maart wordt de winkel om 10.00 uur feestelijk geopend met verrassingsoptredens. Extra leuk: als member shop je die dag met korting. Mis het dus niet!

Bron: H&M | Beeld: H&M

Laatste nieuws

Zie ook