Amanda Bynes verbreekt na drie weken verloving

Ze was drie weken verloofd met haar vriend.

Na drie weken heeft Amanda Bynes haar verloving met Paul Micheal verbroken. Er gingen al een tijdje geruchten rond dat het klaar zou zijn tussen de twee, maar nu heeft Paul deze geruchten ook bevestigd tegenover In Touch Weekly.

Foto's verwijderd

Veel fans vermoedden al dat het niet goed ging tussen de twee, omdat Amanda alle foto's van haar en Paul verwijderd had van haar Instagram.

Ook de verlovingsaankondiging verdween van social media.

Lees ook: Amanda Bynes ze opnieuw gezichtstattoo

Toestemming

De reden dat het uit is tussen het stel, is niet bekend. Wel zou het zo zijn dat haar moeder geen toestemming zou willen geven voor de verloving.

Amanda heeft de toestemming van haar moeder nodig, omdat haar moeder haar curator is. De reden hiervoor is dat de actrice vanwege mentale problematiek in een psychiatrische instelling zat. Zonder toestemming van haar curator kan de actrice niet trouwen.

Paul en Amanda hebben elkaar ontmoet bij de AA (Anonieme Alcoholisten). Ze waren hier beiden in behandeling, nadat het jarenlang slecht met haar ging. Zo was ze verslaafd aan alcohol en drugs, gaf ze roekeloos geld uit en zou een gevaar zijn geweest voor de mensen om haar heen.

Op haar tiende brak de actrice door met de serie All That op Nickelodeon. Ze kreeg verschillende rollen in films en series maar door haar persoonlijke problemen stopte ze met het acteerwerk. Inmiddels is de actrice al weer een paar jaar clean.

Bron: AD | Beeld: BSR

Laatste nieuws