Grote emotionele tegenslag voor Fien Vermeulen

De radio DJ deelt een persoonlijk bericht.

Fien Vermeulen zit momenteel in een moeilijke periode. De Qmusic radio-dj is zeven jaar geleden genezen van kanker, maar nu blijt ook haar moeder getroffen te zijn door deze ziekte. Ze deelt een foto op Instagram met een emotionele tekst erbij.

Moeilijke situatie

"De pijnlijkste en mooiste foto die ik heb", begint Fien haar bericht. De radio-dj schrijft dat het voor haar een moeilijke situatie is, omdat nu de rollen zijn omgedraaid.

"Gek dat je elkaar dan zo begrijpt, met en zonder iets te zeggen. Ik haar angsten, de gevoelens van eenzaamheid en verwijdering maar ook de kracht – zij mijn machteloosheid."

Lees ook: Ook Igmar Felicia reageert nu op breuk met Fien Vermeulen

Kwetsbaar

Fien schrijft dat ze het f*cking eng en kwetsbaar vindt om dit emotionele bericht met de wereld te delen. "Dan voelt het opeens heel echt en is het van iedereen. Maar jullie delen ook. En dat vind ik belangrijk, en mooi. Sociale media. Verhalen kleuren het leven."

De pijnlijkste en mooiste foto die ik heb. De afgelopen weken waren weer diezelfde rollercoaster, maar wat ben ik trots op ons gezin dat we het nog steeds samen doen❤ Wat is het moeilijk dat de rollen opeens omgedraaid zijn. Gek dat je elkaar dan zo begrijpt, met en zonder iets te zeggen. Ik haar angsten, de gevoelens van eenzaamheid en verwijdering maar ook de kracht – zij mijn machteloosheid. Gelukkig is er ook zoveel liefde, en vertrouwen. Blij dat ik je hand kan vasthouden zoals jij altijd bij mij deed en nog steeds doet. Ik krijg dagelijks verdrietige maar ook mooie verhalen van jullie in mijn DM. Fucking eng en kwetsbaar om dit te delen, want dan voelt het opeens heel echt en is het van iedereen. Maar jullie delen ook. En dat vind ik belangrijk, en mooi. Sociale media. Verhalen kleuren het leven. Wat ik wil zeggen: in de eenzaamheid die met kanker of ander verdriet gepaard gaat, hoort ook verbinding. De eenzaamheid is er, maar daar ben je nooit alleen in. Er is altijd iemand met wie je dat samen kunt voelen, al is het maar door iets te vertellen. Dus blijf dat doen! Klinkt heel zwaar, maar eigenlijk is het vooral heel erg liefdevol. Maak er zoals elke dag, de mooiste dag van vandaag 🌟

Een bericht gedeeld door Fien Vermeulen (@fienvermeulen) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws