Waarom Quinty Trustfull al een jaar gescheiden leeft van haar man

Ze vertelt welke invloed dit heeft op hun huwelijk.

Lees ook

Sinds een jaar wonen Quinty Trustfull en haar man Orlando apart van elkaar. Orlando woont in Atlanta en Quinty in Nederland. De tv-presentatrice laat weten dat deze afstand alleen maar positieve invloed heeft op hun huwelijk.

Op en neer reizen

Orlando is voor vier jaar in Atlanta gaan werken samen met Frank de Boer, voor de voetbalclub Atlanta United. Quinty werkt in Nederland als presentatrice voor Koffietijd. Dit betekent dat Quinty regelmatig op en neer reist naar Amerika.

"Atlanta is ook een soort resort voor mij. Ik kan er heerlijk bijkomen, ik slaap er tien uren per nacht en we hebben onze eigen gym, heerlijk. Onze woning is prachtig, met veel glas en staal, en we zitten in het leukste gedeelte van de stad", aldus de tv-presentatrice.

Lees ook: Dochter Quinty Trustfull te zien in GTST

Enthousiast

Quinty en Orlando zijn al bijna 25 jaar getrouwd en genieten volop van de momenten dat ze samen zijn. "Je bent zo lang samen, maar ineens ben je helemaal enthousiast als je elkaar ziet. Als ik hem zie, vlieg ik hem ook in z’n armen, dan denk ik: ik lijk wel weer een puber."

"Je weet dat je elkaar ook periodes niet ziet, dus je bent héél blij als je bij elkaar bent. Ik kan daar echt naar uitkijken."

Bron: Weekend | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook