Yolanthe Cabau openhartig over moeilijke periode

De brunette vertelt hoe het nu met haar gaat.

Lees ook

Voor Yolanthe Cabau was 2019 een turbulent jaar. Zo kwam er een eind aan haar negenjarige huwelijk met Wesley Sneijder. Ook is de brunette met haar zoontje Xess Xava verhuisd naar Amerika. Ze vertelt nu hoe het met haar gaat.

Ups en downs

Yolanthe liet eerder weten dat 2019 één van de moeilijkste jaren uit haar leven is geweest. Aan RTL Boulevard vertelt ze dat het nu goed met haar gaat. "Het gaat wel met ups en downs. Je maakt veel mee, maar ik focus me op de positieve dingen."

Lees ook: Yolanthe Cabau ontroert volgers op Instagram

Wesley

De brunette brengt veel tijd door met haar zoontje. "Ik houd me bezig met Xess Xava en alle mooie dingen in het leven." Of ze zich nog bezighoudt met Wesley? Daar is ze heel duidelijk over. "Daar wil ik het liever niet over hebben," aldus Yolanthe.

Yolanthe woont nu samen met Xess Xava in Los Angeles, maar ze laat weten nog niet klaar te zijn met ons kikkerlandje. "Jullie raken me niet kwijt, hoor," grapt ze. In het voorjaar zal de brunette terugvliegen om twee films op te nemen. Ze zal een rol spelen in Just Say Yes en F*ck De Liefde 2. Momenteel volgt ze in Los Angeles een acteeropleiding.

Voor haar werkzaamheden voor stichting Free a Girl, ontving Yolanthe deze week een prijs in New York. "Die prestigieuze prijs winnen is echt bizar. Het was een hele belangrijke, mooie avond. Dat ik daar mocht staan en zo’n award kreeg was echt fantastisch."

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook