Voormalige vriend klapt uit de school over Marco Borsato

Marco ging vreemd met de vriendin van zijn vriend.

Lees ook

Vorige maand werd bekend dat Marco Borsato en Leontine Borsato gaan scheiden. Zo heeft de zanger onder andere een affaire gehad met pianiste Iris de Hond. Echter bleek dit volgens veel geruchten niet het enige slippertje van de zanger te zijn.

Affaire

Zo klapt een naar eigen zeggen voormalige vriend van de zanger nu uit de school. Aan Privé vertelt hij een aantal jaar geleden met de Borsato's bevriend te zin geraakt. De vrienden zouden vervolgens regelmatig bij elkaar over de vloer komen.

Echter was deze vriendschap niet zo hecht als gedacht. Marco zag de vrouw van het andere stel namelijk ook wel eens zonder dat de rest er bij was. Zo laat de voormalige vriend weten.

Lees ook: Kinderen Marco Borsato reageren op vreemdgaan-geruchten

'Bevriend'

De man van dit stel heeft zijn verhaal gedaan tegenover Privé. "We hadden het goed samen, we spraken over trouwen en kinderen. En ja, ik kende Marco ook. We waren bevriend, dacht ik. Maar nu ligt mijn leven in stukken. De relatie is voorbij."

De buren zouden Marco soms meerdere keren per week langs zien komen bij het huis van het stel. De man van het andere stel laat weten het eerst niet te geloven. "Maar nadat mijn vriendin eerst een paar keer had ontkend iets met Marco te hebben, biechtte ze het uiteindelijk op. We waren al twee jaar bij elkaar en woonden net twee maanden samen. Het ging super tussen ons. Tot ik hier achter kwam. Hij verkocht zichzelf als vriend naar mij toe."

Lees ook: Hier verblijft Marco Borsato na breuk met Leontine Borsato

Spijt

Ook vertelt hij dat hij regelmatig bij Leontine en Marco over de vloer kwam en dat hij Marco wel eens heeft thuisgebracht toen hij te veel gedronken had. "Nu weet ik: in die tijd speelde er ook gewoon wat tussen die twee! En Leontine wist al die tijd ook niet beter dan dat we met z’n vieren een vriendschap hadden.” De man geeft aan Marco er mee te hebben geconfronteerd. Echter gaf Marco toen aan het allemaal anders te zien. Later heeft hij het nummer van zijn vriend geblokkeerd.

Bron: De Telegraaf | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook