‘Prins Harry trapt in neptelefoontje met Greta Thunberg’

Oeps.

Lees ook

Oops, prins Harry zou naar verluidt in een neptelefoontje zijn getrapt. Zo laten Britse media weten dat de prins ervan uitging klimaatactivist Greta Thunberg aan de lijn te hebben gehad, maar dat dit in daadwerkelijk helemaal niet het geval was en de prins het slachtoffer is geworden van een prank call.

Net alsof

Hoewel een woordvoerder van de prins niet wilde reageren op de geruchten, beweren Vladimir Kuznetsov en Alexey Stolyarov dat het wel degelijk om de prins gaat. De YouTubers zouden zich voor hebben gedaan als Greta Thunberg en haar vader en hebben het hele gesprek met de 'prins' vervolgens op YouTube gezet.

Lees ook: Harry en Meghan verschijnen weer voor het eerst in het openbaar

Gesprek

In het gesprek heeft het drietal het echter niet alleen over het klimaat, wereldleiders en ga zo maar door, ook de keuze om een stap terug te doen en de perikelen rondom Harry's oom prins Andrew en Jefrrey Epstein kwamen ter sprake.

"Het was de juiste beslissing voor ons gezin. De juiste beslissing om mijn zoon te beschermen. Ik denk dat er heel veel mensen op de wereld zijn die dat begrijpen en de beslissing om ons gezin op de eerste plaats te zetten respecteren.”

Toch is het maar de vraag of dat het hier, ondanks dat The Sun ook schrijf dat het vrijwel zeker is dat het de echte prins Harry is, daadwerkelijk om de hertog van Sussex gaat, of dat het simpelweg het resultaat is van twee mensen die héél handig zijn met een computer.

Klik hier voor de video.

Bron: De Telegraaf | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook