Winning Wednesday: Aeropex AfterShokz headphone t.w.v. €169,95

It's Wednesday, winning Wednesday!
Winning Wednesday: Aeropex AfterShokz headphone t.w.v. €169,95

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we de Aeropex headphone van AfterShokz t.w.v. €169,95 weg.

De ultieme hoofdtelefoon

Er is niks fijner dan tijdens het sporten, in de trein of op de fiets muziek te luisteren. Toch is het vaak een heel gedoe met het snoer waarmee je de oortjes met je telefoon verbindt. De oplossing? AfterShokz!

De headphone van AfterShokz werkt namelijk met bluetooth, waardoor ze draadloos zijn en het snoertje verleden tijd is. Daarnaast hoeft de headphone niet in of op je oren, maar zitten ze vóór je oren. Dit dankzij de botgeleidingstechnologie, waarbij het geluid via het bot in je hoofd naar je binnenoor wordt gestuurd. Hierbij word je niet compleet afgesloten van je omgevingsgeluid, wat het veiliger maakt om bijvoorbeeld muziek op straat te luisteren.

Win, win, win!

De Aeropex headphone is comfortabel, flexibel en praktisch en daardoor de ultieme hoofdtelefoon voor elke muziekliefhebber. Daarnaast heb je maar liefst acht uur luister- en belplezier, voordat je je headphone moet opladen.

Kun jij zo'n superhandige en vernieuwde headphone wel gebruiken? Dan is dit jouw kans! Grazia geeft namelijk één keer de Aeropex AfterShokz in het grijs t.w.v. €169,95 weg. Vul onderstaand winformulier in en wie weet is de gadget binnenkort van jou!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 7 april 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f71513b55eaf', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });