Ex-vriend Estelle Cruijff opgepakt

Hij wordt beschuldigd van het stelen van een duur horloge.

Gisteren bevestigde Estelle Cruijff dat haar relatie met zakenman Morad voorbij is. Op dezelfde dag nog kwam het nieuws naar buiten dat de man naar verluidt gearresteerd zou zijn voor diefstal.

Horloge

De reden van de arrestatie, die plaatsvond op Ibiza, is diefstal van een duur horloge. Volgens de Spaanse politie heeft de verdachte vorige week maandag, samen met een andere Nederlander, een luxe restaurant op Ibiza bezocht.

Hier raakten de twee in gesprek met een Italiaanse vrouw aan een andere tafel. Later beroofde de man haar van haar horloge bij het toilet. Volgens het slachtoffer flirtte de man met haar, waarna hij haar omhelsde en het horloge van haar pols stal.

Lees ook: Estelle Cruijff verbreekt relatie

Arrestatie

Een dag later zou Morad staande zijn gehouden op het vliegveld van Ibiza. Hij was van plan een vlucht te nemen naar Mallorca. De andere Nederlander, waarmee hij samenwerkte, wordt nog gezocht. Of de arrestatie de reden van de breuk is, is (nog) onbekend.

In november 2018 werd Estelle zelf nog beroofd van haar juwelen en haar Rolex. Toen ze na een avondje uit bij haar huis aankwam, werd ze aangevallen en mishandeld door drie mannen. De actrice vertelde een paar weken later hier een behoorlijk trauma aan te hebben overgehouden.

Na haar gestrande huwelijk met voormalig voetballer Ruud Gullit, had Estelle een knipperlichtrelatie met kickbokser Badr Hari.

Bron: Beau Monde | Beeld: BSR

Laatste nieuws