‘Dit is het eerste vriendje van prinses Amalia’

Zou het?

Lees ook

Prinses Amalia is inmiddels alweer zestien jaar en daarom is het ook niet zo'n heel gek idee dat onze kroonprinses binnenkort wellicht met haar eerste vriendje thuiskomt. Duitse media lijken die gedachte nu te bevestigen, want volgens hen is Amalia niet langer single.

Geruchten

Het Duitse 7 Tage schreef eerder deze week niet alleen dat Amalia een vriendje zou hebben, het blad leek daarnaast ook al te weten wie de gelukkige zou zijn. Het zou gaan om Brent, de jongen waarmee Amalia eind vorig jaar ook al in de Tweede Kamer werd gespot.

Lees ook: Enorme run op zonnebril prinses Amalia

Vrienden

Weekend schreef deze week dat de twee al dat de twee al jarenlang bevriend zijn en naast hun bezoekje aan het Binnenhof, ook samen een kerstmusical schreven. Echter bevestigen bronnen binnen het koningshuis dat Amalia en Brent slechts bevriend zijn.

"Ze zijn maatjes en hebben veel lol, maar ze zijn absoluut niet verliefd. Waar meisjes van die leeftijd vroeger vooral een hartsvriendin hadden, is het bij deze generatie goed mogelijk dat ze een hartsvriend hebben. Dat is Brent voor Amalia", aldus de bron.

Uitspraken

De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) wil ook geen uitspraken doen over de geruchten rondom het vriendje van Amalia. We zullen wellicht dus nooit weten of het gaat om slechts een vriendschap, of echte liefde tussen Brent en Amalia.

Bron: Nu.nl, Story | Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook