Zien: Maxime Meiland haalt hilarische grap met vader Martien uit

Ha!

Lees ook

Martien Meiland kreeg laatst de schrik van zijn leven toen hij hoorde dat zijn dochter Maxime ging trouwen met een Fransman. Echter bleek het allemaal een grote grap te zijn, mét Wendy van Dijk in het complot.

Verborgen camera

Wendy neemt met haar nieuwe programma Wie het laatst lacht op SBS 6 mensen door middel van een verborgen camera in de maling. Gisteren was Martien dus de gedupeerde, en dat leverde hilarische beelden op.

Lees ook: Onthuld: deze acteur speelde Martien Meiland in de TV Kantine

Acteerwerk

Dochter Maxime deed namelijk alsof ze smoorverliefd was op de Franse Dieter, die een niet al te goede indruk achter liet bij haar ouders Erica en Martien. Zo vond Martien het niet kunnen dat Dieter zijn muts niet af wilde doen bij het eten, en was Erica niet te spreken over het feit dat Dieter zeven kinderen zou hebben bij vijf verschillende vrouwen.

Shock

Toen Dieter ook nog eens op zijn knieën ging voor Maxime, viel Martien van verbazing bijna van zijn stoel. Gelukkig kwam op dat moment Wendy opdraven die bekend maakte dat het om een verborgen camera-grap bleek te gaan. "We zijn zo blij dat het niet waar is!", aldus Martien en Erica.

Bron: AD | Beeld: Instagram, Chateau Meiland

Laatste nieuws

Zie ook