Anna Nooshin en Alice Olsthoorn reageren op commotie rondom gossip-video

Anna krijgt een heleboel kritiek over zich heen.

Lees ook

Na de Gossip video van Anna Nooshin met Alice Olsthoorn kon de presentatrice op veel kritiek rekenen. Kijkers vonden namelijk dat Anna neerbuigend deed naar Alice, haar respectloos behandelde en dat ze haar in een verkeerd daglicht wilde zetten. Beiden reageren nu.

Kritiek

De kritiek kwam al nadat Anna in de video aan Alice vroeg of ze zich even voor wilde stellen. Alice antwoordde toen voor de grap: "Dat ik hier zit is eigenlijk ook een beetje vrijwilligerswerk", waarna Anna reageerde dat ze Alice 'inderdaad' niet hoefde te betalen in tegenstelling tot andere gasten.

Deze uitspraak zorgde voor veel kritiek. Omdat de video voor zoveel ophef zorgde, heeft Anna in een IGTV op het hele gebeuren gereageerd.

In deze video legt ze uit dat ze Alice niet verkeerd wilde neerzetten en vertelt ze dat ze onzeker is om zichzelf te zijn zónder daar reacties op te krijgen.

Lees ook: Anna Nooshin emotioneel in video

Reacties

Verder vertelt ze dat ze na de video nog contact hebben gehad over dat het gezellig was. Ook laat ze weten onpartijdig in de video te hebben gestaan. Echter kreeg Anna na deze video opnieuw een heleboel kritiek over zich heen. Veel mensen vinden dat ze in de slachtofferrol gaat en dat ze helemaal niet onpartijdig was.

Ook heeft Alice inmiddels een video gemaakt waarin ze reageert op alle ophef. Alice laat weten dat ze denkt dat Anna haar account niet goed kende en niet goed haar video's heeft bekeken. Daardoor zou Anna een verkeerd beeld van haar en haar video's hebben. Daarnaast vertelt Alice dat ze na de video helemaal geen contact meer heeft gehad met Anna.

Bekijk beide video's hieronder.

Beeld & Bron: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook