Anna Nooshin geeft duidelijkheid over huwelijk

Dit zegt ze erover.

Lees ook

He put a ring on it! In april vorig jaar maakte Anna Nooshin bekend verloofd te zijn met grote liefde Nassim Zeta. En hoewel dit alweer bijna een jaar geleden is, heeft de presentatrice geen haast met plannen.

Verloofd

Integendeel zelfs. De influencer vindt het eigenlijk wel fijn om verloofd te zijn en heeft dan ook geen idee wanneer de trouwdag plaats gaat vinden. 

“Ik weet het niet. Ik geniet heel erg van deze fase en geen haast hebben”, laat ze weten.

Lees ook: Anna Nooshin emotioneel in video

Geheim

En hoewel een trouwdag vaak ‘de grote dag’ wordt genoemd, hoeven we dat bij Anna niet letterlijk te nemen. “Ik vind het stiekem heel romantisch als het een kleine aangelegenheid wordt.”

Anna zou het misschien zelfs helemaal geheim willen houden. “Ik denk dat de kans groot is dat als het zover is precies niemand het weet.” En dat is niet de eerste keer.

Want ondanks dat ze haar verloving met een prachtige foto bekendmaakte op Instagram, verklapte goede vriend Koen Kardashian met een post dat Anna al weken daarvoor verloofd was. 

Het is dus maar de vraag of Anna haar volgers meeneemt in het proces. Al hopen we wel dat de 33-jarige ons in ieder geval trakteert op haar trouwlook. Fingers crossed!

 

Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook