Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Film met Monica Geuze staat op Videoland

Yay!

Film met Monica Geuze staat op Videoland

Nu we allemaal worden aangeraden om zo veel mogelijk binnen te blijven vanwege het coronavirus, is het natuurlijk de ideale tijd om languit op de bank series te kijken. En dat kan niet beter dan met de komedie Wat is dan Liefde, waar Monica Geuze een kleine rol in speelt.

Romcom

Sinds gisteren kunnen we Wat is dan Liefde bekijken op Videoland. In de romcom speelt Elise Schaap de hoofdrol en ook Monica heeft een rolletje in de film.

Lees ook: Tweede seizoen Mocro Maffia eerder op Videoland

Voetbalvrouw

In de film krijgt advocate Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor op de Zuidas. Ze is ambitieus en lijkt de aangewezen persoon om de arrogante advocaten een stukje moraal bij te brengen, want ze is niet van hen onder de indruk.

Al is ze niet de enige kandidaat, want collega Gijs (Maarten Heijmans) wil ook maar wat graag partner worden. Hij schept graag op, wat Cato verschrikkelijk vindt en bovendien verschilt hun werkwijze enorm. De twee moeten samenwerken en dat lijkt gedoemd te mislukken, maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw te bekijken.

In de komedie speelt Monica de vrouw van een voetballer. Een rol die niet helemaal onbekend is voor haar, vanwege haar relatie met ex-vriend en voetballer Lars Veldwijk. De bekende voetballer wordt gespeeld door Mandela Wee Wee, die onder andere bekend is van zijn rol in Mocro Maffia.

Bron: Elegance, AD | Beeld: BSR