NikkieTutorials woedend na kwetsende opmerking Trijntje Oosterhuis

"Ben je gek geworden!?"

Trijntje Oosterhuis haalde gisteren het bloed onder NikkieTutorials nagels vandaan, nadat de zangeres het woord 'transgender' op een negatieve manier gebruikte. "Jij bent de deel van het probleem door dit te stigmatiseren", schreef Nikkie nadat ze het filmpje te zien kreeg.

Transgender

De zangeres was te gast bij 3FM, waar ze verschillende toonhoogtes zong. Op een gegeven moment zong ze een toonhoogde, waarna ze riep dat ze "net als een transgender zong."

Dit zorgde uiteraard voor de nodige ophef bij Nikkie, die begin dit jaar bekendmaakte transgender te zijn. De opmerking van Trijntje schoot daarom enorm in het verkeerde keelgat. "Ben je helemaal gek geworden!?", schreef ze op Instagram.

Lees ook: NikkieTutorials goudeerlijk over interview bij Ellen Degeneres

Excuses

Niet veel later bood Trijntje via Instagram haar oprechte excuses aan. "Nikkie, je hebt absoluut gelijk. Dit was heel dom van me om te zeggen. Voor iedereen: het spijt me heel erg!”

Vergeven en vergeten, zo vond Nikkie. "We maken allemaal fouten. Mensen moeten zich er gewoon van bewust zijn dat ’makkelijke grapjes’ als deze erg pijnlijk zijn", aldus de make-up goeroe.

Bron: RTL, Telegraaf | Beeld: BSR

Laatste nieuws