Deze kandidaten doen mee aan Ex on the Beach: Double Dutch 2020

Dit wordt heel veel drama!

Lees ook

Niet alleen Temptation Island is na de hele reality-crisis nieuw leven ingeblazen, ook Ex on the Beach: Double Dutch komt met een nieuw seizoen. En dít zijn de kandidaten die meedoen.

Exen

Voordat het hele coronavirus uitbrak, genoten deze acht kandidaten van zon, zee en strand (en oké, heel veel uren aan het zwembad). Samen met de Tablet of Terror vertoefden ze in het prachtige Thailand, waar een voor een hun exen binnendruppelden.

Inmiddels staan alle afleveringen op tape en hoeven we nog maar heel even geduld te hebben om de ultieme guilty pleasure en de bijkomende sleaze and dirt op onze beeldbuis te kunnen aanschouwen. But first… de kandidaten!

Lees ook: 10 Diepste geheimen van realityshows

Kandidaten

Alessio (24)
Een kandidaat om in de gaten te houden is de Belgische Alessio (24). Op het eerste gezicht komt deze Vlaamse man met Italiaanse roots over als een keurige nette jongen, maar is hij dat ook echt? Alessio gaat in Thailand op zoek naar zowel liefde als lust. Zijn ideale partner heeft donker haar, lichte ogen en een mooie kont. Gaat het Alessio lukken om de ware te vinden, of zorgt deze smooth boy alleen maar voor drama?

Ayla (23)
Deze gezellige Brabantse beauty queen is dol op fitness, boksen en alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft. Ze valt op lange, gespierde, iets oudere mannen met tattoo’s en het liefst ook nog een zonnebankje. Ayla is een vrolijke en spontane dame, maar wel eentje met een kort lontje die in de villa op zoek gaat naar lust. Stiekem hoopt ze ook dat een hele specifieke ex van haar langskomt. Zet zij de boel op stelten, of zorgt de komst van een van haar exen voor de schrik van haar leven?

Dante (22)
De man die de harten van iedere dame dit seizoen doet stoppen met zijn looks, is de Vlaamse Dante (22). Als iemand klaar is om de grenzen op te zoeken, dan is hij dat wel. Deze sportieve man heeft naar eigen zeggen alles gedaan op seksueel vlak. Hij valt op vrouwen die iets aan zichzelf hebben laten doen. Dante stapt niet snel zelf op iemand af, maar als er een klik is, dan kan verliefdheid bij hem snel komen. Gaat het hem lukken om die klik te vinden, of brengt hij de temperatuur in de villa tot ongekende hoogtes?

Dennis (22)
Alles wat van Dennis (22) is, is van hem. Ondanks dat hij meestal na één keer sex is uitgekeken, is deze Haagse man 24/7 bezig met vrouwen. Dennis kan slecht tegen kinderachtig gedrag en dames die denken dat ze alles zijn. Hij heeft geen rem en vindt niets opwindender dan billen en komt dan ook naar de villa voor lust. Gaat deze dominante playboy met zijn versiertactiek iedere vrouw in de villa regelen, of zorgt zijn defensieve karakter voor heel veel problemen?

Julie (23)
De 23-jarige Julie is een echte levensgenieter die dol is op gekke en spontane acties. Ze speelt graag hard to get, maar kan ook heel erg jaloers zijn. Ze valt vooral op grote, getinte en atletische mannen en heeft heel erg veel zin in dit avontuur. Gaat deze enthousiaste en directe tattoo artieste genieten van haar tijd in de villa, of duikt ze door haar jaloezie het liefst terug de zee in om te vluchten uit de hel?

Levi (26)
De Dominicaans-Antilliaanse Levi (26) gaat in de Double Dutch villa vooral op zoek naar lust. Deze personal trainer is dol op vrouwen met mooie billen en ergert zich aan mensen die niet kunnen luisteren en het altijd beter weten. Zijn de dames in de villa klaar voor deze lange, brede verrassing, of zorgt de komst van een van zijn exen voor problemen?

Lynn (22)
Deze natuurlijke brunette zonder grenzen is de gangmaker op ieder feestje. Lynn (22) heeft niets aan zichzelf laten doen en is dat ook niet van plan. Ze is dol op mannen met humor die voldoende tegengas geven en ook lekker gek durven te zijn. Ze noemt zichzelf de ‘master van de masters’ als het om versieren gaat en gaat het liefst voor de onbereikbare man. Lynn wordt echter heel snel jaloers en verandert dan in een psycho versie van zichzelf. Zal zij ook de master van de villa blijken, of krijgen we te maken met Psycho Lynn die alles op zijn kop zal zetten?​​​​​​​

Olivia (23)
Ouder, gespierder en groter: dat zijn de eisen om het hart van de Antwerpse Olivia (23) voor je te winnen. Als de prinses van seizoen 6 kan ze slecht tegen mensen zonder mening en mannen die veel moeite doen. Ondanks dat ze dol is op haar positie als queen of the villa, zou ze het liefste de ware overhouden aan haar avontuur in Thailand. Gaat dit haar lukken, of komt het bij Ex On The Beach niet verder dan lust? ​​​​​​​

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf 5 april iedere zondagavond om 21:30 uur op MTV te zien.

Laatste nieuws

Zie ook